Hirdetés

Itt a Huawei saját alkalmazásboltja



|

Kína után a világon mindenhol elstartol az AppGallery alkalmazásbolt.

Hirdetés

A Huawei a harmadik legnagyobb okostelefon-gyártó a világon, csak az Apple és a Samsung előzi meg. Ennek ellenére mostanáig nem volt olyan saját alkalmazásboltja, amely globálisan működött volna. 

Hirdetés

Az óriás saját alkalmazásboltja AppGallery néven futott, és gyakorlatilag a Samsung Galaxy Apps megoldásra ütött. Mindeddig azonban kizárólag Kínában volt elérhető. A Huawei úgy döntött, hogy ideje más országokban is elindítani a saját alkalmazásboltját. 

A Huawei P20 és P20 Pro készülékeken már gyárilag ott lesz az AppGallery, ugyanakkor a már piacon lévő Huawei és Honor készülékekre egyaránt letölthető lesz. A jövőbeli összes Huawei okostelefonon rajta lesz ez az alkalmazásbolt. A régebbi modellekre valamikor az idei második negyedévben érkezik meg. Természetesen a pontos dátum régiónként és készülékenként változik. 

A gyártó szerint az AppGallery csak prémium alkalmazásokat kínál, családbarát tartalommal, átlagosan 4,3/5-ös értékelésekkel. Természetesen az alkalmazásbolt használatához Huawei ID is szükséges. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.