Hirdetés

Itt a megoldás, ha utálsz arcmaszkot viselni



|

Sokan nem szeretnek maszkot hordani, és pont nekik találták ki ezt a bizarr, 199 dolláros védősisakot.

Hirdetés

Rengeteg helyen kötelező arcmaszkot viselni, ami viszont nem túl kellemes dolog, sokan nehezen veszik rá magukat, vagy egyáltalán nem is hajlandóak eltakarni arcukat és orrukat. Számukra jelenthet megoldást egy új termék, a MicroClimate Air nevű védősisak, ami első ránézésre olyan, mintha egy sci-fiből merítették volna az ötletet, vagy egy űrhajós sisakját akarták volna olcsó kiadásban megcsinálni. A futurisztikus védősisak mosható anyaggal egészíti ki az akril előlapot, és beépített szellőztetőrendszert kapott, ami erős ventilátorokat és légszűrőket használ. 

Hirdetés

A termék 199 dollárba kerül, állítólag nem lesz büdös vagy párás belül, és négy órás üzemidővel rendelkezik. Michael Hall vállalkozó találta ki, síelés közben jött az ötlete.

Amikor mindenki símaszkban volt körülötte, akkor gondolta úgy, hogy kellene egy sisak, ami mikroklímát hoz létre az ember feje körül. A cég termékét 9 szabadalom védi, és fontosnak tartották elmondani, hogy AirPodsot is lehet benne használni. 

A sikere viszont kétséges, a közösségi oldalakon ugyanis felháborodtak az emberek. Egyesek nem értik, hogyan kerültük a Marsra, vagy hogy miért nem tanultunk a régi, rémisztő jövőt ábrázoló filmek figyelmeztetéseiből.

Mások arra hívják fel a figyelmet, hogy a nagy cégek még a lélegzetvételt is előfizetésessé tennék számunkra, ha megtehetnék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.