Hirdetés

Itt a Microsoft Start, a redmondiak személyre szabott hírplatformja



|

A magyar nyelven is elérhető szolgáltatás képes megtanulni, milyen témák iránt érdeklődünk.

Hirdetés

A Microsoft még 2012-ben mutatta be saját híraggregátorát, a Microsoft Newst, a Windows 11 megjelenéséhez közeledve viszont átdolgozták az élményt, így a továbbiakban Start néven folytatja a szolgáltatás.

Az új platformot a Windows 10 tálcába és a Windows 11 widgetjeibe is integrálják, továbbá kaptunk webes felületet, valamint androidos és iOS-es alkalmazást is.

Hirdetés

Az idehaza magyar nyelven elérhető Start világszerte több mint 1000 hírszolgáltató anyagaiból válogat, és gépi tanulás segítségével képes megtippelni, hogy milyen cikkek érdekelhetik az adott olvasót.

A Microsoft ígérete szerint minél többet használjuk, annál találóbb lesz a személyre szabott gyűjtemény, amibe aktívan is besegíthetünk a "több hasonló cikk" és a "kevesebb hasonló cikk" gombok serény használatával, valamint az érdeklődési köreink kézi megadásával.

A teljes élményhez egy Microsoft-fiókra is szükség van, amibe bejelentkezve minden platformon ugyanazt a hírfolyamot kapjuk. Ha az alkalmazás mellett döntünk, nem csak híreket böngészhetünk, de többek közt indíthatunk webes játékokat, elérhetjük a Microsoft fordítóját, vagy a matematikai műveletekben besegítő Math szolgáltatást is.

A Start további újdonságairól a redmondiak hivatalos blogján olvashatsz részletesen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.