Hirdetés

Itt a Moto Z3 Play, és minden MotoModot támogat



|

Remekül sikerült a Motorola legújabb okostelefonja, bár a vételára már nem olyan vonzó.

Hirdetés

A moduláris okostelefonok világában gyakorlatilag a Motorola Moto Z szériája az egyetlen működő és jól bevált próbálkozás: a MotoModok továbbra is tökéletesen használhatóak. 

Hirdetés

A hátlapra illeszthető modulok eredetileg 2016-ban debütáltak: a Moto Z szériához így hangszórót, külső akkut és kontrollert is adhatunk. A sorozat legújabb tagja a Moto Z3 Play. A középkategóriás tudással rendelkező készülék minden eddig készült MotoModot támogat. 

A méretek és a forma értelemszerűen a támogatás miatt nem változtak, de a kijelző 6 hüvelykes, 2160 x 1080-as AMOLED lett, vékony oldalsó keretekkel. Szenzorsáv nem lóg be felül. 

A Motorola egy 12 és egy 5 megapixeles hátlapi kamerát választott (ez utóbbi csak a portréfotózást segíti), előre egy 8 megapixeles szenzor került. A Qualcomm Snapdragon 636-os chipet 4 GB RAM és 32/64 GB tárhely egészíti ki. Az előlapi hangszóró mellett 3000 mAh-s akku, microSD-slot, USB-C és NFC jellemzi a készüléket, amelyben nincs jackcsatlakozó, az ujjlenyomat-olvasó pedig jobb oldalra került. A tavalyi Moto Z2 Playhez mérten 30 százalékkal nagyobb teljesítménnyel számolhatunk, ezúttal is kiváló üzemidővel. 

A készülék 499 dolláros vételára már nem mindenkit nyűgözött le, hiszen kicsivel többért a OnePlus 6 jóval vonzóbb választásnak bizonyulhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.