Hirdetés

Itt a OnePlus, a Sony és az Oppo 5G-s prototípusa



|

Dugig van 5G-s termékekkel az MWC, a OnePlus, a Sony és az Oppo is vitt magával prototípust.

Hirdetés

2019 tényleg az 5G éve lesz, legalábbis az MWC-n látott dömping erre utal. A technológiát régóta fejlesztik, a cégek igyekeznek kiaknázni a megjósolt nagy lehetőségeket, idén több helyen is elindulnak az 5G-s hálózatok. Ezek használatához persze új hardver kell. A gyártók nagyon igyekeznek, hogy mielőbb piacra dobhassák a saját megoldásaikat. Gyakorlatilag minden androidos gyártónak van már valamilyen 5G-s készüléke. 

Hirdetés

Az MWC-n a kész 5G-s okostelefonok (mint a Samsung Galaxy S10+ 5G-s verziója vagy az LG V50 ThinQ 5G) mellett számos prototípus is látható. A OnePlus, a Sony és az Oppo mind vittek magukkal működő 5G-s prototípust a Qualcomm standjára. Ezek a prototípusok értelemszerűen az 5G előnyeit igyekeznek demózni. 

Azt már korábban tudni lehetett, hogy a OnePlus elviszi az 5G-s prototípusát, a legtöbb embert éppen ez érdekel, ugyanis ha minden jól megy, ez olcsóbb lesz 1000 eurónál. Sajnos azonban olyan tokban van az eszköz, hogy a dizájnról még csak találgatni sem lehet. Korábbi pletykák szerint a OnePlus 7 szétcsúsztatható kialakítást kap, az 5G-s modell pedig ugyanolyan lesz kívülről. 

A Sony és az Oppo eszközeit nem rejtették el ennyire. Az Oppo pedig egy felhőalapú játékszolgáltatást mutogat, amin a játékot valós időben, 5G-s kapcsolaton keresztül streamelik. 

Ha még több hír és cikk is érdekel a 2019-es Mobile World Congress újdonságairól, kattints!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.