Hirdetés

Itt a programozható, AMOLED-kijelzős gomb



|

A BEAM nevű okosgomb 400 x 400-as AMOLED-képernyőt kínál, és persze animált GIF-et is lejátszik.

Hirdetés

Minden termékből létezik már okos, legyen az óra vagy égő, fogkefe. Ezután nem túl meglepő, hogy van már okosgomb (okoskitűző?) is, amelyet pólóra, táskára, bármire fel tudunk tenni. 

Hirdetés

A neve BEAM, és egy 400 x 400-as AMOLED-kijelzőt kínál, ami képes eltérő képek megjelenítésére, diavetítésre, sőt, animált GIF-ek lejátszására is. 

A képek feltöltését egy mobilos app segíti, és nem szabad megfeledkezni arról, hogy közösségi funkció is van. A 99 dolláros okosgomb ugyanis pánikgombnak is használható. 

Ha valaki 10 másodpercen át nyomva tartja a gombot, akkor pániküzenetet küldhet az aktuális GPS-koordinátákkal együtt, akár 4 embernek is. Nem ez persze az első pánikgomb a piacon, de érdekes, hogy ezúttal viselhető kijelző mögé rejtették. 

Képeket egyébként más felhasználóktól is böngészhetünk, illetve lehet követni a barátokat és a cégeket, tartalmak megosztására is van mód. A BEAM egyszerre 100 képpel boldogul, a környezeti szenzor pedig automatikusan állítja a fényerőt, ezzel 24-48 órás üzemidőt garantálva. Bluetooth-on át kommunikál, az Androidot és az iOS-t egyaránt támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.