Hirdetés

Itt a Redmi első laptopja



|

A pletykáknak megfelelően megérkezett a RedmiBook 14, a Redmi legelső laptopja.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálták, hogy a Redmi is belépne a PC-s piacra, és menetrend szerint meg is érkezett a márka első laptopja, a RedmiBook 14

Hirdetés

A 14 hüvelykes, full HD-s IPS-kijelző a ház 81,2 százalékát adja, konfigurációból pedig több is létezik. Az alap 4 GB RAM és 256 GB SSD konfigurációtól egészen 8 GB RAM-ig és 512 GB-os SSD-ig lehet nyújtózni. 

Processzorból Intel Core i7-8565U és Core i5-8265U kérhető, az NVIDIA GeForce MX250 alapból jár mindegyik változathoz. Ezzel egyik modell sem lesz erőmű, de azért a teljesítmény miatt sem kell aggódni. Csatlakozókból két USB 2.0, egy USB 3.0, HDMI és jackcsatlakozó jut a laptopokra. 

A 46 Wh-s akkumulátor akár 10 órás üzemidőt is lehetővé tesz, maga a gép pedig 1,5 kilogrammos és 18 milliméter vastag. A vételárak 580, 650 és 720 dollárnak felelnek meg Kínában (az alapmodellbe 256 GB-os SSD kerül, a középsőbe 512 GB-os, a csúcsváltozat pedig már Core i7-es CPU-t kap). Az újdonság egyelőre csak Kínában kapható, de remélhetőleg hamarosan eljut Európába is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.