Hirdetés

Itt a Spotify Lite Androidra



|

Sokkal kevésbé terheli le a készülék tárhelyét az új Lite verzió, mint a normál alkalmazás.

Hirdetés

Ha zenei streaming, akkor világszerte az egyik legnépszerűbb választás Androidra a Spotify. Egy nagy hátránya azért van: elég sok tárhelyet leterhelhet. Az apphoz kötődő fájlok, felhasználói adatok és gyorsítótár nagyon hamar sok tárterületet elfoglalhatnak. 

Hirdetés

A fejlesztők éppen ezért vették a fáradtságot, és megoldást hoztak az androidos felhasználók számára. Konkrétan a Spotify Lite nevű app formájában. 

Az app gyárilag mindössze 10 MB-os, vagyis sokkal kisebb, mint a hagyományos, normál verzió. A megnyitás után ráadásul egyetlen érintéssel törölhető a gyorsítótár az extrán helytakarékos szemlélettel zenélők számára - ez akkor kerül elő, ha kezd kifogyni a tárhely. 

Az új Spotify Lite azoknak is vonzó lehet, akiknek bár nincsenek tárhely-problémáik, az adatforgalomra annál jobban figyelnek. A lite-osított appon belül van egy beállítás, amivel meghatározható, hogy WiFi hiányában mennyi zenét lehessen streamelni. A Spotify Lite Androidra 36 országban tölthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.