Hirdetés

Itt a Spotify Premium Duo, csak pároknak



|

A zenekedvelő pároknak találta ki a Spotify a Premium Duót, a két prémium fiók így havi 6,49 euróba kerül.

Hirdetés

Több mint egy éve tesztelték először a Spotify Premium Duo előfizetési opciót, amely most hivatalosan is elstartolt, több mint 50 országban, köztük Magyarországon is. Az új csomag lényege, hogy a zenekedvelő párok mindketten prémium fiókhoz juthatnak a streamingszolgáltatáson belül, havi 6,49 euróért cserébe, így jobban megéri, mint párban fizetni az egyébként 6 fiókot támogató, 7,99 eurós családi csomagot.

Hirdetés

A Spotify azért igyekezett kitalálni valami mást is a kedvezményen kívül, amivel ösztönözheti a párokat, hogy előfizessenek az új csomagjára. Így amellett, hogy mindkét fél kap egy egyedi prémium fiókot a zenei streamingszolgáltatáshoz, a platform egy közös lejátszási listát is ad, amit a kettejük ízlése alapján állít össze. 

A Duo Mix lehetőséget kínál a Chill és az Upbeat lejátszási listák közötti választásra, konkrét dalokat pedig ki is lehet szűrni. A szakemberek szerint a következő lépés az, hogy az Apple lemásolja a Spotify ajánlatát, a két rivális ugyanis rendre ugyanazokat a csomagtípusokat teszi elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.