Hirdetés

Itt a TCL első okostelefonja



|

A kínai gyártó az első saját márkás okostelefonját mutatta be a középkategóriában induló TCL PLEX formájában.

Hirdetés

A TCL az ígéretének megfelelően az IFA kiállításon tényleg bemutatta az első saját márkás okostelefonját, amelynek a neve PLEX lett. Ez a középkategóriában indul, 6,53 hüvelykes, full HD+ LCD-kijelzővel, Snapdragon 675 rendszerchippel és tripla kamerával. 

Hirdetés

A tévépiacon élen van a kínai márka, mobilfronton pedig a BlackBerry és az Alcatel márkák működését köszönhetjük neki. Most saját névvel is bepróbálkozik a gyártó. 

A 24 megapixeles szelfikamerát a kijelző felső sarkába fúrták, a színeket valós időben állítja mindkettő. Az SDR videókat pedig HDR-re konvertálja a rendszer. 

A hátlapra egy 48 megapixeles fő kamera került, amit egy 16 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles mélységérzékelő egészít ki. Van éjszakai mód, a mesterséges intelligencia pedig folyamatosan finomhangolja a színeket. 960 fps-sel rögzített szuperlassított videók is felvehetőek, a hátlap prémium jellegét a 3D-s hatás adja. 

A motorháztető alatt 6 GB RAM és 128 GB tárhely található, ez utóbbi microSD-vel bővíthető. Dedikált és programozható okosgomb is van, a 3820 mAh-s akku 18 wattos gyorstöltést támogat. Jó hír a jackcsatlakozó megléte is. Európában 329 euróért lesz vihető az év vége felé az újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.