Hirdetés

Itt a TikTok új királya, akit 143 millió ember követ



|

A szenegáli származású TikTok-sztár már lenyomta az eddigi csúcstartó Charli D'ameliót is.

Hirdetés

Több mint 1 milliárd főt számláló felhasználói táborával a TikTok ma a hatodik legnépszerűbb közösségi oldal, a gyarapodás ütemét elnézve pedig jó esély van rá, hogy a zenés-videós platform néhány éven belül felzárkózzon a dobogós Facebook-YouTube-WhatsApp triumvirátus mögé, lenyomva a negyedik helyezett Instagramot.

Így aztán nem kis szó, ha valaki a legnézettebb TikTok-sztár címével büszkélkedhet, a titulus pedig most egy új birtokoshoz került, a tavaly berobbant Khaby Lame ugyanis átvette a vezetést a ByteDance által üzemeltetett közösségi oldal korábbi királynőjétől, Charli D' ameliótól.

Hirdetés

A szenegáli születésű, de Olaszországban élő Khaby Lame a túlbonyolított "lifehackeket" kifigurázó videóival vált ismerté, ma pedig már mindenféle poénos anyaggal szórakoztatja a nézőit. A 22-éves srác ezzel 143,1 millió követőt szerzett a TikTokon, második helyre szorítva a 142,4 milliónál járó D'ameliót.

Aki esetleg tavaly óta most internetezik először, és egyáltalán nem találkozott még Khaby Lame arcával, annak az alábbi összeállítás nyújthat némi támpontot, hogy mégis mitől lett sztár a TikTok új királya:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.