Hirdetés

Itt a Versa 2, amivel az Apple-t is megszorongatná a Fitbit



|

Bemutatkozott a Fitbit következő okosórája, Alexa-támogatással és opcionális előfizetői szolgáltatással.

Hirdetés

Bemutatkozott, és már előrendelhető 200 dollárért az új Fitbit Versa 2 okosóra, amely szeptemberben jelenik meg a piacon. Több érdekessége is van az órának, amellyel nyílt titok, hogy az Apple Watch-ot is megszorongatná a gyártó. 

Hirdetés

A viselhető eszközből van egy 230 dolláros Special Edition modell is, női szíjjal és 3 hónap ingyen Fitbit Premium szolgáltatással. Ez egy új előfizetői szolgáltatás, ami idén ősszel indul, de nem muszáj használni. 

A havi 10/évi 80 dolláros szolgáltatás irányított fitnesz- és egészségélményt garantál egy mobilos appon keresztül, edzésekkel, receptekkel és tippekkel. 

Maga a Versa 2 nem csak az aktivitást követi, de 24/7-ben a pulzust is, valamint az alvást, lépéseket, távolságot, emeleteket. 15 eltérő edzésmódot támogat, a biciklizést, úszást és súlyemelést is felismeri. Az üzemideje akár több mint 5 nap is lehet. 

Mobillal párosítva mutatja az értesítéseket, illetve távirányítóként is bevethető a Spotify mellé. Az AMOLED-es érintőkijelző mellett NFC, 802.11n-es WiFi és Bluetooth 4.0 jellemzi, a mikrofonnal pedig az Amazon Alexa asszisztens is használható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.