Hirdetés

Itt a Windows 10 javítása, ami visszagyorsítja a játékokat



|

A grafikus teljesítmény mellett az egeret is belassította bizonyos játékokban a KB4482887, de végre itt a javítás, ami mindent megold.

Hirdetés

Mostanában sokan dicsérik a Microsoft hozzáállását, és nemrég megint elismerés övezte a céget, amikor egy részben hibás frissítés után gyorsan színt vallott az óriás. Történt ugyanis, hogy a március 1-jén kiadott KB4482887 Windows 10-frissítés tulajdonképpen csökkentette a teljesítményt egyes játékokban. A Microsoft elismerte a problémát. 

Hirdetés

Nagyjából egy hét elteltével pedig itt a hivatalos, nyilvános javítás is. A március 12-én közzétett KB4489899 elméletileg javítja a hibát, ami miatt egyes asztali játékokban csökkent a grafikus teljesítmény és az egér teljesítménye. Többek között a Destiny 2 is érintett volt a KB4482887 hibája miatt. 

A mostani, teljesítményt kijavító patch más fejlesztéseket és hibajavításokat is tartalmaz. Javult a HoloLens követése és kalibrációja, egyes MSI és MSP fájloknál pedig már nincs 1309-es hibakód. Általános biztonsági frissítések is akadnak a csomagban. 

Az új KB4489899 letölthető és telepíthető (automatikusan) a Windows Update-en keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.