Hirdetés

Itt a Xiaomi új csúcstelefonja, a Mi Mix 4 árban is versenyez a nagyokkal



|

A kínai gyártó legújabb készüléke árban is igyekszik megnyerő lenni, de a paraméterei sem mutatnak rosszul.

Hirdetés

A Xiaomi pár nappal ezelőtt Twitteren közölte, hogy hamarosan bemutatásra kerül a népszerű Mi Mix széria legújabb darabja, aminek technikai részleteiről nem sokat lehetett tudni korábban. A szivárogtatások alapján derült ki idő előtt, hogy képernyő alatti szelfikamerával és Snapdragon 888-cal fog rendelkezni.

A Kínában tartott eseményen viszont a mai napon bemutatta a gyártó a Mi Mix 4-et, és már az is kiderült, hogy mennyibe fognak kerülni a készülék egyes verziói.

Hirdetés

A korábbi híresztelések igaznak bizonyultak, a Mi Mix 4 speciális, 20 MP-es képernyő alatti kamerát kapott. A kijelző AMOLED technológiával készült, 6,67 inch átmérőjű és 120 Hz-es frissítési aránnyal rendelkezik.

A kameraszigeten egy 108 MP-es Samsung ISOCELL HMX szenzoros fő lencse, valamint egy 13 MP-es és egy 8 MP lencse kapott helyet, a telefon fényképezője 50-szeres hibrid, illetve 5-szörös optikai zoomra képes.

A telefonba egy 4500 mAh-os akkumulátor került, ami támogatja a 120 W-os vezetékes töltést, a Xiaomi tesztelései alapján pedig a teljesen lemerült készülék mindössze 15 perc alatt feltölthető 100%-ra. A csúcsteljesítményről a már említett Qualcomm Snapdragon 888 chipset gondoskodik, a drágább modellben 12 GB LPDDR5 RAM-mal és 512 GB tárhellyel.

A Xiaomi Mi Mix 4 alapmodellje nagyjából 770 dollárba (kb. 232 ezer forintba), a 12 GB RAM-os kiadás pedig 970 dollárba (kb. 292 ezer forintba) fog kerülni. A telefon egyelőre csak a kínai piacon fog megjelenni augusztus 16-án, a gyártó nem osztott meg információt a globális  értékesítéssel kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.