Hirdetés

Itt a YouTube Music nagy éves visszatekintője, ami megmutatja, milyen zenéket hallgattunk idén



|

Személyre szabott összefoglaló tárja fel, hogy milyen dallamokkal töltöttük el a 2022-es esztendőt.

Hirdetés

A zenestreaming-piac vezető szereplője, a Spotify még 2016-ban rukkolt elő a Wrapped néven futó összefoglalójával, amely minden év végén megmutatja, hogy milyen zenéket pörgettünk a platformon, a látványosan ábrázolt statisztikákat pedig könnyedén meg is oszthatjuk a különféle közösségi oldalakon.

Az ötletet később az Apple Music is lenyúlta, tavaly pedig már a Google ernyője alá tartozó YouTube Music is csatlakozott a bulihoz a YouTube Recappel. A felhasználók jól fogadták a próbálkozást, így most itt a második éves összefoglaló.

Hirdetés

A 2022-es YouTube Recap eléréséhez csupán be kell írnunk a keresőbe a "2022 Recap" kifejezést, ami ezúttal nemcsak a dedikált Music alkalmazásban, hanem a fő YouTube appban is használható. A gyűjteményben természetesen láthatjuk, hogy az idei év során mely előadókat, dalokat és lejátszási listákat pörgettük a legtöbbet, de további extrákkal is készült a YouTube csapata.

A legérdekesebb talán az "Identity" funkció, ami a hallgatott zenék alapján igyekszik meghatározni a "zenei személyiségünket", a felfedező lelkületűeknek pedig a "Top Trends" összefoglaló lesz a kedvencük, amely megmutatja, hogy melyik előadókra találtak rá korábban, mint a legtöbb előfizető. A Recap emellett "Hard-to-Find-Content" néven egy külön gyűjtést is készít azokból a hallgatott anyagokból, amelyek csakis a YouTube-on érhetők el.

Végezetül érdemes megjegyezni, hogy a YouTube Music alkalmazás felhasználói immáron a Google Fotók integrációnak is örülhetnek, így a Recap-kártyákat akár saját fotókkal is feltuningolhatják, személyesebbé téve a megosztható statisztikákat. A Recap 2022-ről a platform hivatalos blogján olvashatsz bővebben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.