Hirdetés

Itt a YouTube Music (újra)



|

A Google átkereszteli a YouTube Redet, és ismét bemutatta a YouTube Musicot.

Hirdetés

A YouTube már most is az egyik legjobb forrás, ha valaki zenét szeretne hallgatni, függetlenül attól, hogy hivatalos zenei videót, élő produkciót vagy teljes albumot keres a felhasználó. Néhány éve azonban a Google könnyebbé szerette volna tenni a zenei appként való használatot, ezért elindította a YouTube Musicot. Aki pedig fizetett a YouTube Redért, az reklámmentesen, zavartalanul hallgathatta a zenéket, akár mobilon, a háttérből is. 

Hirdetés

A Google most elindította a legújabb szolgáltatását, amelynek neve véletlenül pont YouTube Music. Az új megoldás május 22-től él, új mobilos appokkal, frissített webes felülettel, ingyenesen. Aki pedig a reklámoktól is megszabadulna, az havi 10 dollárért előfizethet a YouTube Music Premiumra. 

A Google Play Zene meglévő előfizetői automatikusan megkapják a YouTube Music Premiumot, ahogyan a jelenlegi YouTube Red előfizetők is. A YouTube Music Premium egyébként havi 10 dollárba kerül, míg 12 dollárért a YouTube Premium jár. Ez alapvetően a YouTube Red új neve: reklámmentesség mindenhol, háttérben való zenehallgatással és YouTube Original-hozzáféréssel. 

A pletykák szerint a Google hamarosan leállítja a Google Play Zene szolgáltatását, annak érdekében, hogy teljes egészében a YouTube Musicra koncentrálhasson. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.