Hirdetés

Itt az Android 13, ezek a gyártók repülnek rá először



|

A Google megosztotta, hogy mely gyártók készülékein találkozhatunk először az új operációs rendszerrel.

Hirdetés

Néhány hónapos tesztelés után nemrég hivatalosan is megjelent az Android 13, a Google nyílt forráskódú mobil operációs rendszerének legújabb kiadása. A Tiramisu kódnéven futó főverzió olyan újdonságokat tartogat, mint a ráncfelvarrott Material You dizájn, az alkalmazásonként változtatható nyelvi beállítások, vagy az alapértelmezetten kikapcsolt értesítési engedélyek.

Az már eddig sem volt titok, hogy a Google saját gyártású Pixel-készülékei elsőként kapják meg az Android 13-at, a keresőóriás hivatalos beharangozója viszont azt is elspoilerezte, hogy mely külsős partnerek alkalmazzák először.

Hirdetés

A Google saját blogján megjelent bejegyzés alapján a Samsung, az Asus, a HMD (Nokia), az iQOO, a Motorola, a OnePlus, az Oppo, a Realme, a Sharp, a Sony, a Tecno, a vivo és a Xiaomi egyes modellein már az idén találkozhatunk az Android 13-mal, amely további, meg nem nevezett gyártók készülékein is visszaköszön majd.

A vállalat sajnos nem árulta el, hogy pontosan milyen modelleken és mikor várható az új rendszer rajtja, így mindenképp érdemes figyelemmel kísérni az érintett gyártók saját kommunikációját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.