Hirdetés

Itt az Android 8.1 újabb előzetese



|

Az új rendszer már engedélyezi a Pixel 2 okostelefonokban lévő Pixel Visual Core társprocesszor használatát.

Hirdetés

A Google a következő hónapban tervezi kiadni az Android 8.1 végleges verzióját, azonban nagyjából egy hónapja már tesztelhető ennek a rendszernek az első fejlesztői előzetese. Most megérkezett a második is. 

Hirdetés

A második előzetes egyik nagy újdonsága, hogy engedélyezi a fejlesztők számára, hogy hozzáférjenek a Pixel 2 okostelefonokban lévő Pixel Visual Core társprocesszorhoz. Ez szupergyors HDR-feldolgozást és gépi tanulást garantál a külsős appokban is. 

Természetesen számos hibajavítást eszközöltek, de a Google arra figyelmeztet, hogy még mindig lehetnek hibák, és a harmadik féltől származó appok sem biztos, hogy tökéletesen futnak. Éppen ezért az előzetes tényleg inkább a fejlesztőknek ajánlott. 

Az új Android 8.1 mindenesetre már letölthető a Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel, Pixel XL, Nexus 6P, Nexus 5X, Pixel C és Nexus Player okostelefonokra (a bétaprogramon keresztül is). 

A Google az Android 8.1-ben áttervezte egyébként a beállítások menüt, a navigációs sáv pedig elhalványul, ha épp inaktív. Ez a verzió már képes törölni a ritkán használt appok gyorsítótárát is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.