Hirdetés

Itt az Android O újabb bétája, közeledik a végleges kiadás



|

Ez a harmadik fejlesztői előzetes, végleges API-kkal - a verziószáma pedig Android 8.0 lesz.

Hirdetés

Megérkezett az Android O újabb bétája, amely egyben a harmadik fejlesztői előzetes is. Értelemszerűen a bétaprogram résztvevői folyamatosan kapják a frissítést. 

Hirdetés

Az Android O-nak immáron verziószáma is van, ez lesz az Android 8.0, amikor elstartol. 

Az új bétában nem sok új funkció van, ez a változat a véglegesített API-król és a hibajavításokról szólt. 

Bár a béta iránt érdeklődők néhány kellemetlenség mellett egész stabilan élvezhetik az Android O-t, az főként a fejlesztőket készíti fel a kép-a-képben támogatásra, az értesítési pontokra, az adaptív ikonokra és a további újdonságokra. 

Az Android O-ban egy automatikus kiegészítést segítő framework is van, aminek hála a felhasználóneveket, jelszavakat, kártyaadatokat és egyebeket be sem kell gépelnünk. Elméletben az üzemidő is javul a háttérben dolgozó folyamatok szabályozásával. 

Az új béta a Pixel és a Pixel XL mellett a Nexus 6P, a Nexus 5X, a Pixel C és a Nexus Player eszközökre telepíthető. A stabil Nougatra visszaállás bármikor megoldható, de tiszta lapot jelent. A végleges Android O augusztusban jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.