Hirdetés

Itt az androidos iPhone X-klón



|

A Leagoo S9 eredetileg a Samsung zászlóshajóját másolta volna, de az iPhone X-et klónozni olcsóbb volt.

Hirdetés

Manapság elég gyakori, hogy a különböző cégek a riválisaik ötleteiből merítenek, kölcsönöznek egy-egy funkciót vagy másolnak le valamit teljes egészében. Ha valaki előáll valamivel, ami jó vagy népszerű, akkor mindenki megpróbálja utánozni. De olyan is akad, aki inkább leklónozza az eredetit. 

Hirdetés

A Leagoo S9 például egy olyan Android operációs rendszert futtató okostelefon, ami egy az egyben az Apple iPhone X klónja. Bár nem iOS fut rajta, azért legalább a hátlapi Apple logó helyére ujjlenyomat-olvasó került. 

Érdekesség, hogy a kínai gyártó okostelefonja eredetileg a Samsung aktuális zászlóshajóját másolta volna, azonban túl drágának bizonyult a mindkét oldalon hajlított képernyő. A Leagoo ezért úgy döntött, hogy az iPhone X-et veszi célba, amit olcsóbb volt leklónozni. 

Sajnos a hardverekről nincs információ, és az sem tiszta, hogy a képernyő felső kivágása rejt-e bármilyen arcfelismerő-rendszert, illetve nem tudjuk, hogy a hátlapon dupla kamera kapott-e helyet. Az 5,8 hüvelykes képernyő aránya mindenesetre látszólag stimmel. Hangerőgombok vannak, némítógomb sajnos nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.