Hirdetés

Itt az app, amivel a Windowshoz kapcsolhatod a mobilod



|

Az Insider program felhasználói már elérhetik a Microsoft Your Phone alkalmazását és annak minden funkcióját.

Hirdetés

A Microsoft a múlt hónapban mutatta be a Your Phone nevű appot, ami lehetővé teszi, hogy egy Windows 10-es PC-n keresztül férjünk hozzá az okostelefonunkon lévő fotókhoz, illetve weboldalakat küldjünk át az asztali böngészőbe. 

Hirdetés

Most végre elérhetővé vált az app, a Microsoft Store-on keresztül tölthető le. Sajnos egyelőre csak az Insider programban részt vevőknek szánt 17723-as builddel használható (vagy újabbal) minden funkciója.

Aki korábbi verzión telepíti, az a fotós funkciókat nem éri majd el, csak a weboldalakat tudja a PC-re küldeni. A stabil Windowst használók kénytelenek lesznek megvárni a Redstone 5 megjelenését az összes funkcióhoz. Kivétel, ha valaki iPhone-t használ: az iOS-es felhasználók a fotós funkciót valamiért nem kapják meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.