Hirdetés

Itt az Apple HomePod Mini, amivel bármikor megijeszthetjük az egész családot



|

Az Apple új okos hangszórója tud néhány érdekes trükköt, és nem is kerül veszélyesen sokba.

Hirdetés

Nem a 2017-ben debütált HomePod lett az Apple történelmének legsikeresebb terméke, de a cég most újra betámadja az okos hangszórók (egyébként igen szűk) piacát egy kisebb, olcsóbb, de eléggé okos termékkel. A fehér vagy fekete változatban elérhető, gömb alakú, az Apple S5 chipje által hajtott HomePod mini 360 fokban köpi ki a hangot, de ha kettőt elég közel rakunk egymáshoz, automatikusan sztereó hangszórókként viselkednek. A tetején világít, ezzel jelezve, mikor aktív.

Azon túl, hogy zenelejátszásra használhatjuk, bármikor elérhetjük vele Sirit (aki felismeri, épp ki beszél, és ennek megfelelően válaszol), sőt, az Intercom funkciónak köszönhetően akár a háztartás minden további HomePod minijére (vagy egyéb Apple eszközeire, mint az iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods vagy CarPlay-es autók) továbbíthatunk üzenetet, a frászt hozva ezzel szeretteinkre. Nem lennénk azok a szerelmes tinédzserek, akik ártatlanul, egymástól tisztes távolságban ülve zenét hallgatnak a szobájukban, mikor anyu váratlanul felszól, hogy kész az ebéd.

Hirdetés

Alapvetően az Apple Music és az Apple Podcasts, továbbá az iHeartRadio, a TuneIn, a radio.com szolgáltatásokat fogja támogatni, de később az Amazon Music-kal és a Pandorával is kompatibilis lesz - meg valószínűleg a Spotify-jal is, de erről nem esett szó, ami nem meglepő, mivel ez most az Apple zenestreaming-szolgáltatásának legnagyobb konkurense.

Hasznos továbbá a Find My funkció is, amivel megkérdezhetjük a HomePod minitől, hol hagytuk eszközeinket, és azok hangot kiadva jelzik helyüket. A keresési eredményeket azonnal iPhone-unkra küldhetjük.

A világ számos területén november 16-án válik elérhetővé 99 dolláros áron, de Magyarország nem szerepel sem a kezdő piacok között, sem azok listáján, akik később, de még idén megkapják az eszközt. Nálunk, ha eljut hozzánk valaha, várhatóan 39 990 Ft környékén lesz az ára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.