Hirdetés

Itt az első 1 millió Huawei mobil, ami HongMeng OS-t futtat



|

A hírek szerint a Huawei leszállította az első 1 millió olyan okostelefont, amin már HongMeng OS található Android helyett.

Hirdetés

Jól értesült források szerint a Huawei leszállította az első 1 millió olyan okostelefonját, amelyen az Android helyett már a saját operációs rendszere, a HongMeng OS van rajta. A Rosenblatt Securities úgy tudja, hogy az eszközöket épp tesztelésre készítik elő, és még nem tudni, hogy ezeket tovább fejlesztik vagy pedig hamarosan a boltok polcaira teszik. 

Hirdetés

A jelentésből kiderült, hogy az új Huawei rendszer kompatibilis minden androidos alkalmazással, a biztonságot pedig fokozták az adatok védelme érdekében. Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának ügyvezetője szerint a rendszer idén ősszel vagy jövő tavasszal válik majd elérhetővé, mobilok mellett számítógépekre, táblagépekre, tévékre, autókra, viselhető eszközökre is telepíthető lesz. 

Mindez arra utal, hogy Amerika hiába adott haladékot a Huawei számára, a kínai óriás nem várja tétlenül, míg Amerika és Kína megegyezik. A Huawei Central pedig úgy tudja, hogy a HongMeng kifejezést számos piacon, többek között Európában, Kanadában, Dél-Koreában és Mexikóban is elkezdték levédetni. 

Más források szerint a HongMeng OS Európában Oak OS néven fut majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.