Hirdetés

Itt az első AsteroidOS-alapú okosóra



|

A Connect Watch kifejezetten a nyílt forráskódú rendszerhez készül.

Hirdetés

Az AsteroidOS egy olyan nyílt forráskódú operációs rendszer, amelyet kifejezetten okosórákra terveztek, és az Android Wear rendszerre jelent alternatívát. 

Hirdetés

Bár több modellen is csererendszerként szolgálhat, most végre előkerült egy olyan okosóra, amely már gyárilag az AsteroidOS-re épít. A Connect Watch ugyanis ezt futtatja. 

Az egyetlen gond, hogy a Connect Watch csak akkor jelenik meg, ha a közösségi finanszírozási projektje sikeres lesz. 

A viselhető eszköz 1,39 hüvelykes, 400 x 400-as kerek kijelzőt kínál, ami alatt négymagos MediaTek processzor, 512 MB vagy 1 GB RAM, továbbá 4 vagy 8 GB tárhely található. 

Adott a Bluetooth, a GPS, illetve egy 2 megapixeles kamera, ami 720p-s videók felvételére is alkalmas. Az üzemidő maximum 4 nap lehet. 

Az AsteroidOS appkínálatban messze elmarad az Android Wear és a Tizen, watchOS rendszerekhez mérten, azonban aktivitáskövetésre, telefonhívásokra, időjárás-figyelésre, ébresztésre, zenelejátszásra, számolni, naptárnak és órának remekül használható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.