Hirdetés

Itt az első fotó a Mark Zuckerberg összeverésére készülő Elon Muskról



|

A nagy összecsapást ugyan még nem szervezték meg, de Musk már most igyekszik csúcsformába lendülni.

Hirdetés

Elon Musktól már megszokhattuk, hogy nem megy a szomszédba egy kis szenzációért, így olyan nagyon senkinek nem szaladt fel a szemöldöke, amikor a dél-afrikai származású milliárdos ketrecharcra hívta ki Mark Zuckerberget - miután kiderült, hogy utóbbi cége, a Meta épp a Twittert igyekeznek lemásolni.

Ami meglepőbb, hogy az általában visszafogottságáról ismert Zuck - akire talán nem túlzás rásütni a halvérű jelzőt - rá is bólintott a bunyó ötletére, amelyet, ha megvalósul, valószínűleg egy Las Vegas-i ringben rendeznek majd meg.

Hirdetés

Musk pedig már teljes erőbedobással készül a nagy találkozásra, legalábbis erről tanúskodnak az MIT kutatójának, Lex Fridman-nek a Twitterre feltöltött fotói, akivel a Tesla és a SpaceX első embere a minap rögtönzött edzést nyomott .

Fridman ugyan úgy gondolja, hogy Musknak nem feltétlenül kellene beleállnia a verekedésbe, de ha már így alakul, végül a legszórakoztatóbb lehetőséget fogja majd választani. A kutató szerint egyébként Musk meglepően erős és elismerésre méltó módon mozog a ringben.

"Egészen inspiráló lenne látni Elont és Markot, ahogy gyakorolják a harcművészeteket, de szerintem a világ jobban járna, ha összecsapás helyett csak edzenének. Ennek ellenére, ahogy Elon mondja, majd a legszórakoztatóbb lehetőség a legvalószínűbb, én pedig minden esetben támogatom őket"

- írta Fridman a megosztott fotók mellé.

A kínálkozó lehetőségre természetesen lecsapott az UFC mérkőzéseit rendező szervezet vezérigazgatója, Dana White is, aki azt mondta, mindent meg fog tenni, hogy a nagy bunyó megvalósuljon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.