Hirdetés

Itt az első hivatalos kép a Samsung Galaxy Note 9-ről



|

A renderelt kép is bizonyítja, hogy az idei modell nagyon hasonlít majd szemből a tavalyi zászlóshajóhoz.

Hirdetés

A Samsung augusztus 9-én hivatalosan is bemutatja a Galaxy Note 9-et, a legújabb zászlóshajóját. A szivárgások miatt addigra valószínűleg nem sok meglepetés marad, szinte már mindent tudunk a készülékről, és lassan a képek is kezdenek előkerülni. Ezúttal egy hivatalos, renderelt kép bukkant fel. 

Hirdetés

Az Android Headlines által közölt kép egyelőre csak a Galaxy Note 9 előlapját ábrázolja. A korábbi pletykáknak megfelelően gyakorlatilag majdnem ugyanolyan lesz, mint a tavalyi Galaxy Note 8. Hasonló módon 6,3 hüvelykes, mindkét oldalán lekerekített Super AMOLED kijelzőt kap. 

Egy friss jelentés szerint a Galaxy Note 9 161,9 x 76,3 x 8,8 milliméteres lesz, vagyis egy hajszállal alacsonyabb és szélesebb, mint a 162,5 x 74,8 x 8,6 milliméteres Galaxy Note 8. 

A Galaxy Note 9 megújult hátlapi kamerarendszert kap, ami alatt a jelenlegi legjobb Exynos SoC, egy eddiginél nagyobb akkumulátor és egy felújított S Toll kapnak helyet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.