Hirdetés

Itt az első kedvcsináló a OnePlus 6-hoz



|

Megérkezett az első hivatalos kedvcsináló az új modellhez, ami persze drágább lesz, mint az előző.

Hirdetés

Miközben az LG és az HTC is új zászlóshajóval készül, sokakat ezeknél is jobban érdekel a OnePlus következő nagy dobása. Ez a jelentések alapján már májusban bemutatkozhat. Bár egyelőre nem hivatalos a készülék, máris az egyik legnagyobb vitát kavaró modell lett a OnePlus 6, ugyanis a kijelzőjébe belóg majd egy szenzorsáv. 

Hirdetés

Ettől eltekintve persze remek zászlóshajó-gyilkos lehet belőle, és nem csak a specifikációit nézve, hanem az árát tekintve is. Állítólag a OnePlus 6 drágább lesz, mint az elődje, ugyanakkor az alapmodell már 525 dollárért vihető lesz. Ez még mindig kedvezőnek számít a mai zászlóshajók vételárait nézve. 

A OnePlus mindenesetre kiadta az első hivatalos kedvcsinálót a OnePlus 6-hoz. A figyelmet már magára vonta a vállalat, most inkább az lesz a kérdés, hogy a rajongói készen állnak-e a szenzorsáv elfogadására. Carl Pei kijelentette, hogy ez az újítás jó dolog, de a rajongók egyelőre nem értenek egyet

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.