Hirdetés

Itt az első magyar mémcoin, nemcsak gazdagodni, jótékonykodni is lehet vele



|

A vizslacoin kitalálói állatmenhelyeket támogatnak majd a kriptopénz egy részével.

Hirdetés

Bár a legtöbb befektető továbbra is a Bitcoin és az Ethereum szekerét tolja, több száz különböző kriptovaluta van már a piacon. Ezek jelentős része filléres árfolyamon mozog, de a spekulánsoknak hála nem ritka, hogy egyik pillanatról a másikra akár több százszorosra is ugrik az értékük.

Ezek az árfolyamingadozások persze általában elég kérészéletűek: gyakran csak néhány percre emelkedik hatalmasat az értékük egy jól szervezett befektetési hullámnak köszönhetően, a kereskedők pedig azonnal tovább is adnak rajtuk, ezzel hatalmasat kaszálva.

Hirdetés

Bár az elmúlt hónapokban lett igazán beszédtéma, a méltán híres mémből induló Dogecoin már 2013 óta létezik, és bár eddig sem ez volt az egyetlen kutyás kriptovaluta, most egy hazai kezdeményezés is felütötte a fejét. Ez a vizslacoin, avagy Hungarian Vizsla Inu, ami immár több mint 1100 holderrel büszkélkedhet. 

A mémcoin különlegessége, hogy ez az első kriptovaluta, amivel adakozni is lehet. A teljes kínálat 10%-át már az alapításkor elkülönítették, hogy azzal nehéz helyzetben lévő menhelyeket támogassanak. Remélhetőleg idővel ez rengeteg pénzt fog jelenteni, de amíg ide eljutunk, az alapítók saját költségen már elkezdték az adakozást, és fél tonna száraztáppal támogattak egy hazai menhelyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.