Hirdetés

Itt az első okostelefon, amiben 10 GB RAM van



|

Hamarosan új verzióban is elérhető lesz az Oppo Find X: a különleges kiadás már 10 GB RAM-ot kínál.

Hirdetés

A legtöbben még emlékeznek az Oppo Find X-re, ami egy különleges, közel keret nélküli kijelzős okostelefon, a házból előcsúszó kamerarendszerrel. Bár csak kevés országban kapható, olyan figyelemfelkeltő lett, hogy az egész világban beszélnek róla, azóta is. 

Hirdetés

Az Oppo a jelek szerint még nem végzett a modellel. Hamarosan egy új verzió jön belőle, ami nem elég, hogy 256 GB tárhelyet kínál, de már 10 GB RAM van benne. A készülék ráadásul a TENAA adatbázisában is felbukkant, vagyis nem légből kapott az információ. 

Sajnos az eszköz valószínűleg csak Kínában lesz kapható, de aki nagyon szeretne egyet, az online kereskedőtől tud majd rendelni. 

10 GB RAM-mal szerelt okostelefonnal tavaly már az ASUS is kísérletezett, de végül kénytelen volt jegelni az ötletet, mert a chip túl vastag volt. Az Oppo valahogyan megoldotta ezt a gondot, és hamarosan piacra dobja az első olyan okostelefont, amiben 10 GB RAM van, és már kereskedelmi forgalomban is elérhető. Túlzás? Nagyon is: még a 8, talán a 6 GB RAM is sok egy okostelefonnak. Az viszont biztos, hogy jövőálló (feltéve, hogy maga a készülék is bírja majd az évek múlását). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.