Hirdetés

Itt az első okostelefon, amiben már Snapdragon 855 csúcslapka dübörög



|

12 GB RAM-mal és Snapdragon 855-ös chippel, már januárban megjelenik a Lenovo Z5 Pro GT.

Hirdetés

Egy darabig úgy volt, hogy talán a OnePlus dob majd elsőként piacra olyan okostelefont, amelyben már Qualcomm Snapdragon 855 csúcslapka van. Nagy meglepetésre azonban a Lenovo megelőzte a OnePlust, sőt, a Samsungot, a Sonyt és a Xiaomit is. 

Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott ugyanis a Lenovo Z5 Pro GT, a világ első okostelefonja, amelyben Snapdragon 855 SoC található. Nem mellesleg a Lenovo már 12 GB RAM-ot épített a mobiljába, vagyis lekörözte még a OnePlus 6T McLaren Editiont is. 

Az újdonság január 15-én jelenik meg Kínában, azt nem tudni, hogy más országokban elérhető lesz-e. Kínában mindenesetre 640 dollárnak megfelelő összegért 512 GB tárhellyel lehet majd hazavinni. 390 dollárért csak a belépőmodell jár, de abban is 6 GB RAM és 128 GB tárhely van. 

Akinek GT jelző nélkül ismerős a készülék, az nem véletlen, a dizájn hasonló, mint a Z5 Prónál. Az előlap 95,06 százaléka egyébként kijelző, hála a kicsúsztatható előlapi kamerának. A hátlapra egy 24 és egy 16 megapixeles kamera kerül, az ujjlenyomat-olvasót a 6,39 hüvelykes kijelzőbe rejtették. Az akku 3350 mAh-s. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.