Hirdetés

Itt az iOS 12 második nyilvános bétája



|

Nem sokkal az újabb fejlesztői előzetest követően a frissített nyilvános béta is befutott.

Hirdetés

Az Apple csak nemrég adta ki az iOS 12 újabb fejlesztői bétáját, nem sokkal ezután pedig megérkezett a második nyilvános béta is. Ezt már bárki telepítheti, vagyis nem csak a fejlesztők próbálhatják ki az újdonságokat. Az aktuális frissítés nem tartogat túl nagy újításokat, de azért akad néhány érdekesség

Hirdetés

A második nyilvános bétában már leáll a zenelejátszás, ha valaki az egyik AirPodot kiveszi a füléből. A Twitter és a Skype hibái is javultak, visszatért az időjárás-widget. 

Az Apple bétaprogramjára itt lehet feliratkozni, aki pedig már megtette, az a Beállításokon keresztül frissítheti a készüléke rendszerét. Ezt érdemes WiFi-n keresztül megtenni, megfelelő akkumulátoros töltöttséggel. 

Aki a béta kipróbálásán gondolkozik, az vegye figyelembe, hogy nem a végleges iOS 12-ről beszélünk, vagyis napi szinten fordulnak elő hibák, rendellenesen működő funkciók. Napi használatra a rendszer még nem ajánlott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.