Hirdetés

Itt az okosmaszk, van hozzá app is



|

Sikerült minden trendet meglovagolni: a termék okos, van hozzá app, és persze jó drága is.

Hirdetés

Van egy generáció, amelyet akkor lehet igazán megnyerni, ha egy bizonyos termékről elmondható, hogy okos, vagyis sok extra funkcióval bír, mindezeket pedig mobilról, egy appon keresztül lehet kezelni.

Értékes pedig akkor lesz igazán a megítélés szerint a termék, ha jó drága is. Az AirPop új Active+ okosmaszkja mind a három kritériumnak megfelel. A maszk Halo szenzorral ad visszajelzést a viselő légzési szokásairól és a szűrő minőségéről. 

Hirdetés

A CES alkalmából bemutatott termék a szenzort leszámítva sima szövet maszknak néz ki. A szenzort egy gombelem működteti, maximum 6 hónapon át. Az adatokat a mobil Bluetooth-on át kapja, az adatok továbboszthatóak. 

A szenzor képes mérni a percenkénti lélegzetvételek számát, a levegővétel ütemét, illetve kiírja, hogy milyen szennyező anyagokat szűrt ki. Az app szól, ha ideje szűrőt cserélni. A Pm0.3 részecskék több mint 99 százalékát megfogja egy ilyen szűrő, és van rajta QR-kód is, hogy biztosan ellenőrizhető legyen a valódisága. 

Mindezért pedig csak 149,99 dollárt, átszámítva nagyjából 44 ezer forintot kell fizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.