Hirdetés

Itt az olcsó Moto E4 és E4 Plus



|

149 eurós ártól vihetőek a Motorola belépőszintű okostelefonjai.

Hirdetés

Ahogyan az várható volt, a Motorola újabb okostelefonokat mutatott be a 2017-es kínálatából. Itt van a Moto E4 és a Moto E4 Plus. 

Hirdetés

A 149 euróért vihető Moto E4 5 hüvelykes 720p-s HD kijelzőt kapott, Qualcomm Snapdragon 425-ös lapkával. A 199 eurós Moto E4 Plusba már nagyobb kijelző, nagyobb akku és Snapdragon 427 chip került. 

A kisebbik verzió 2 GB RAM-ot, 16 GB tárhelyet, egy 8 és egy 5 megapixeles kamerát és ujjlenyomat-olvasót kínál. Mindkét kamera támogatja a sorozatfelvételeket és a HDR-es fotókat. Az akku 2800 mAh-s, cserélhető, van gyorstöltés és jackcsatlakozó is. Sajnos a WiFi csak 802.11n-es, egy hangszóró van és nincs NFC.

Az 5,5 hüvelykesre nőtt Moto E4 Plus hasonló specifikációkkal rendelkezik, de 16 és 32 GB tárhellyel is vihető. A hátlapi kamerája már 13 megapixeles felbontással operál, az akku kapacitása pedig 5000 mAh-re nőtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.