Hirdetés

Itt az új Outlook, ami még a leggyengébb mobilokon is simán elfut



|

Mindössze 5 MB-ot foglal az erőforráskímélő Outlook Lite.

Hirdetés

Még az előző hónapban számoltunk be róla, hogy a Microsoft teljes felújításnak veti alá az Outlook e-mail kliens lecsupaszított mobilos változatát, a mindössze néhány országban elérhető Outlook Lite-ot, hogy egy korszerűbb megoldással szolgálhassa ki a gyengébb androidos mobilokat használó közönséget.

A friss és ropogós Outlook Lite végül nemrég vált elérhetővé, így immáron 14 országban repülhetnek rá a felhasználók, később pedig további régiókkal bővülhet az alkalmazás repertoárja.

Hirdetés

Magyarország egyelőre sajnos nincs benne a szórásban, első körben csak Argentínában, Brazíliában, Chilében, Kolumbiában, Ecuadorban, Indiában, Mexikóban, Peruban, Szaúd-Arábiában, Dél-Afrikában, Tajvanon, Thaiföldön, Törökországban és Venezuelában örülhet a közönség mindössze 5 MB-os appnak.

A Microsoft szerint a kompakt alkalmazás minden lényegi funkciót tartalmaz, így megtalálható benne az intelligens levelezés, a spamek elleni védelem, a naptár és az arra épülő eseményszervezések, valamint elérhetjük vele a kontaktjainkat is. Mindezt pedig gyors és akkumulátorkímélő működéssel, az alacsony adatforgalmi igény miatt akár 2G-s és 3G-s hálózatokon is.

"Az Outlookot nap mint nap világszerte emberek milliói használják az e-mailes és naptárral kapcsolatos igényeik kielégítésére. A készülékek széles skálája viszont mégsem rendelkezik a legjobb Outlook-élményhez szükséges képességekkel."

- indokolta az Outlook Lite megjelenését Pradeep Elavarasan, a Microsoft vezető termékmenedzsere. A fogyókúrának hála az app akár az 1 GB memóriával szerelt androidos készülékeken is elboldogul, az Outlook.com mellett pedig a Hotmail-, a Live-, az MSN-, a  Microsoft 365- és a Microsoft Exchange Online-fiókokat is támogatja.

Azt sajnos nem tudni, hogy mikor bővülhet a támogatott országok köre, de egész biztosan beszámolunk róla, ha Magyarországon is felbukkan az app.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.