Hirdetés

Itt egy hasznos trükk a OnePlus 6T felhasználóinak



|

A OnePlus 6T McLaren Edition ujjlenyomat-olvasós animációját a normál OnePlus 6T készülékek tulajdonosai is elérhetik egy apró trükkel.

Hirdetés

A OnePlus legutóbbi okostelefonja a OnePlus 6T McLaren Edition volt, ami elképesztő, 10 GB RAM-ot, és szupergyors Warp Charge töltést tartogat. Ez utóbbi 20 perc alatt feltankolja az akkumulátort 0-ról 50 százalékra. 

Hirdetés

A gyártó a hasznos frissítések mellett dizájnban is újított: mindenhol a narancs szín dominál, az adatkábel narancssárga (a szokásos piros helyett), a készülékháznak narancssárga betétei vannak, a kezelőfelület speciális témát kapott, főleg fekete és narancs színekkel. Az új téma egyik eleme pedig az ujjlenyomat-olvasó frissített animációja, a beágyazott szenzorhoz. A nitrós lökéshullámnak leírt animáció sokaknak tetszik. 

Az XDA lelkes fórumozói rájöttek, hogy ezt az animációt a normál OnePlus 6T készülékek tulajdonosai is elő tudják csalogatni egy apró trükk segítségével. Ehhez sem rootolásra, sem egyéb hackelésre nem lesz szükség. Mindössze annyi kell hozzá, hogy legalább az OxygenOS 9.0.9-es verziója fusson a készüléken, illetve, hogy a felhasználó letöltse a Google Play Áruházból a Settings Database Editort

Amint elindult az app, ki kell választanunk a jobb felső legördülő menüből a [System Table-t], majd görgetni a listát, egészen az [op_custom_unlock_animation_style] részig. Amint ez a sor megvan, jöhet ennek a megérintése, majd az [Edit Value] sor, és értéknek [3]. 

Ezután az animáció átváltozik. Természetesen az említett app túlzott piszkálása nem várt problémákat okozhat, így egyéb elemhez javasolt nem nyúlni. Aki pedig vissza szeretné kapni a régi animációt valamiért, az állítólag a 10-es értékkel és egy újraindulással visszaállhat az eredetire. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.