Hirdetés

Itt egy mobil, ami akár egy hónapig is kibírja töltés nélkül



|

Bemutatkozott a 10 050 mAh-s akkumulátorral szerelt DOOGEE S59 Pro: akár 768 órás készenléti időt is képes garantálni a mobil.

Hirdetés

A DOOGEE általában strapabíró mobilokkal igyekszik felhívni magára a figyelmet: IP68-as vagy IP69K-s védelem, esetleg ütésálló kivitel, kesztyűben is használható érintőkijelző. Ezt mindet tudja az új S59 Pro, ráadásul akkumulátorból is hatalmasat kapott: 10 050 mAh kapacitású az új mobil energiaforrása, és akár 768 órás készenléti időt is lehetővé tesz. 

Hirdetés

A gyártó kiemelte azt is, hogy egy 2 wattos hangszórót épített a készülékbe, ami állítása szerint a leghangosabb a teljes mobilpiacon. Egyéb tekintetben elég átlagos a készülék, Helio P22 processzort, 4 GB RAM-ot, 128 GB tárhelyet és microSD-foglalatot kapott. A kijelzője 5,7 hüvelykes, a töltőport USB-C-s. 

Azt sajnos nem tudni, hogy mennyi idő feltölteni ezt a gigantikus akkumulátort, de aki szeretné kideríteni, az például az AliExpressről előrendelheti 200 dollárért a készüléket. Arról még nincs hír, hogy az egyes régiókban konkrétan mikor válik elérhetővé az új strapamobil. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.