Hirdetés

Itt egy mobilos app, amivel 15 chatszolgáltatást használhatunk egyszerre



|

A Beeper segítségével az iMessage már Androidon is elérhető, de számos mást is képes kezelni.

Hirdetés

Nagy átalakulások mennek most végbe a csevegőalkalmazások piacán, ugyanis a WhatsApp változtatásaitól sokan megijedtek, és a Signal, valamint a Telegram felé vették az irányt. Mindenkinek más kényelmes, más szempontok szerint válogatunk, de megkönnyítheti az életünket, ha nem kell külön appokat használni mindegyikhez.

A havi 10  dollárért használható Beeper egyik legcsábítóbb tulajdonsága, hogy az Apple felhasználók gyári appját, az iMessage-et elérhetővé teszi Androidon és Windowson is, de az sem rossz, hogy emellett még 14 további szolgáltatást támogat. Nem vagyunk benne biztosak, hogy az Apple ezt szó nélkül fogja hagyni - ugyanakkor annyi trükk van az egészben, hogy az iMessage-ezéshez kell vagy egy mindig online Mac, amin a Beeper app fut, vagy egy jailbreakelt iPhone.

Hirdetés

Az összességében iOS-re, Androidra, Linuxra, MacOS-re és Windowsra elérhető appot egyébként a Pebble egykori ügyvezetője, Eric Migicovsky készítette. Amellett, hogy SMS-eket küldhetünk, üzenhetünk a Signalon, Instagramon, Matrixon, Telegramon, iMessage-en, Discordon, Slacken, WhatsAppon, Skype-on, Hangoutsban, Twitteren, IRC-en, a Beeper saját hálózatán, és Facebook Messengeren. További infó a hivatalos oldalon található, az alkalmazás korai hozzáféréssel egy kérdőív kitöltését követően érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.