Hirdetés

Itt egy okosóra, ami olcsó, de bámulatos üzemidőt ígér



|

A Blackview X1 okosóra normál módban 10 napig, alapmódban pedig 45 napig bírja egyetlen feltöltéssel.

Hirdetés

Az Apple-nek és a Samsungnak nincs oka megijedni, de a vásárlók egy újabb érdekes alternatívát kaptak az okosórák piacán. Itt van ugyanis a Blackview X1, amely a gyártó ígérete szerint egy feltöltéssel 10 napos üzemidőt garantál, alapmódban azonban 45 napot is kibír. Mindehhez vonzó dizájnt társítottak, az 1,8 hüvelykes, négy számlapot kínáló kijelzőt pedig Gorilla Glass 3 védi.

Hirdetés

Természetesen a hívásokat és az SMS-eket is mutatja az okosóra, emellett képes a pulzus figyelésére, és kilencféle sporttevékenység követésére. Vízálló is, akár úszni is lehet vele az ígéretek szerint. 

A viselhető eszköz az Android és az iOS rendszereket használó mobilokat támogatja, fekete és ezüst színekben létezik, gyárilag két szíj jár hozzá. Az ára valamivel több mint 22 000 forint, aki viszont az elsők között előrendeli, az féláron juthat hozzá. Csodát persze ennyiért senki ne várjon, ez az óra nem váltja ki az Apple Watch-ot vagy a Samsung Galaxy Watch-ot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.