Hirdetés

Itt egy okostelefon, ami egy hétig bírja töltés nélkül



|

16 000 mAh-s akkumulátor van az Energizer Power Max P16K Pro okostelefonban.

Hirdetés

A korábbi ígéreteknek megfelelően tényleg ott van az idei MWC-n az Energizer Power Max P16K Pro névre keresztelt okostelefon, és tényleg 16 000 mAh-s akkumulátora van. Sajnos ez egyelőre csak egy korai prototípus, vagyis be sem lehetett kapcsolni

Hirdetés

Egyes funkciók vagy hardverek sem véglegesek még, de jelenleg úgy néz ki, hogy a 18:9-es kijelző alatt lévő akkumulátor egy egész hetet kibír töltés nélkül. 

A legtöbb modern okostelefon akkujának a kapacitása 2000 és 4000 mAh között van. A Power Max P16K azonban soha nem látott magasságokba merészkedik. Támogatja ráadásul a gyorstöltést is, és mindössze 90 perc alatt feltankolja az energiaforrást. 

Egyelőre powerbanknek nem jó, vagyis más mobilt vagy tabletet nem lehet róla tölteni. Ez még változhat a megjelenésig. A készülékbe elvileg 6 GB RAM, 128 GB tárhely, dupla hátlapi és dupla előlapi kamera kerül, továbbá egy MediaTek Helio P23 chip, ami így a leggyengébb pontja lenne az eszköznek. Nem hiányzik majd róla a jackcsatlakozó, a microSD-foglalat, a dual-SIM-foglalat, az USB-C és az Android Oreo. 

Az Energizer márkajelzésű készüléket az Avenir gyártja majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.