Hirdetés

Itt egy újabb trendi kijelző



|

A Japan Display előállt a 18:9-es képernyőjével, 6 hüvelykes méretben.

Hirdetés

A Japan Display (JDI) megkezdte a sorozatgyártását az új, 6 hüvelykes átmérőjű képernyőjének, amelynek a különlegessége, hogy 18:9-es képaránnyal rendelkezik. Mindehhez 2160 x 1080-as felbontást választott a gyártó. 

Hirdetés

Az újdonság Full Active LCD-kijelző néven fut, és az alsó keret is ugyanolyan vékony, mint a másik három oldalon. A mélyebb feketékről a Pixel Eyes technológia gondoskodik, illetve vizes ujjakkal is lehet használni az érintőpanelt. 

Mivel a Sony gyakran JDI kijelzőket használ, ezért könnyen lehet, hogy az egyik új Xperia okostelefon képernyőjével van most dolgunk. Már csak azért is, mert előreláthatólag trendet indított el az LG és a Samsung a 18:9-es kijelzőkkel. 

Akadnak persze apróbb bökkenők az új arány miatt (videók lejátszásánál, játékoknál), de idővel a fejlesztők tökéletesen kiszolgálják majd a 18:9-et is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.