Hirdetés

Itt egy vad elképzelés az oldalt is kijelzőbe burkolt iPhone 13-ról



|

Felbukkant egy új koncepció, amely alapján az iPhone 13 oldalain is kijelző lenne, a fizikai gombokat pedig száműznék.

Hirdetés

Az internet rogyásig van Apple termékek koncepcióival, mindenkinek van ugyanis elképzelése arról, hogy milyen lesz, vagy lehetne a következő iPhone. Az iPhone 12-ről mostanra elég sok dolog kiderült, így aztán nem véletlen, hogy a grafikus tehetséggel megáldott álmodozók már az iPhone 13-ról gyártanak koncepciókat. Ezek többségével igazából nem érdemes foglalkozni, a mostani egyik új anyag azonban sokakat elgondolkoztat. 

Hirdetés

Mégpedig azért, mert a koncepció alapján az iPhone 13 oldalaira (amelyek az iPhone 12-vel megegyezően itt is egyenesek) kijelző kerül, ahol a fizikai gombok helyén virtuálisakat találunk. Ez a vad elképzelés pedig nem teljesen alaptalan, elég régóta pletykálják, hogy hosszabb távon ez az Apple terve. A bicskája persze beletörhet a dologba, hiszen a Huawei Mate 30 Pro példája nagyobb közönség számára is megmutatta, hogy mennyire rossz ötlet a virtuális hangerőgomb (az HTC korábban pedig még nagyobbat bukott az érintős gombokkal). Emellett pedig a lekerekített szélű kijelzőknek is egyre nagyobb az ellentábora. 

Ha viszont azt nézzük, hogy az Apple a MacBook Pro sorozatnál már megjátszott hasonlót a funkcióbillentyű-sor helyére biggyesztett érintőkijelző-sávval, akkor egyáltalán nem is olyan légből kapott az ötlet. Persze egyelőre lehetetlen megmondani, hogy mit tervez az iPhone 13-mal az Apple, de a monitoron látványos koncepció jól mutatja, milyen lehetne egy valóban, látvány és kezelhetőség terén is nagyot újító iPhone - mert azért lássuk be, egyre többen mondják azt, hogy az Apple mobiljai már nem azok az újító és forradalmi termékek, mint annak idején, és szükség lenne valami igazán nagy durranásra. Ti hogy vagytok vele, egy ilyen iPhone lázba hozna titeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.