Hirdetés

Itt egy videó az új iPhone-okról



|

Kiszivárgott az első videó az Apple új iPhone XS és iPhone XS készülékeiről.

Hirdetés

Nem is olyan régen előkerült egy hivatalos, renderelt kép a 2018-as iPhone XS és iPhone XS Plus modellekről. Az okostelefonokról ezúttal egy videó szivárgott ki, és tipikus Apple-stílusban készült. 

Hirdetés

A klip egyértelműen az új arany színre koncentrál a következő iPhone-ok bemutatásakor. Egyes tippek szerint ennek Ázsiában lesz a legnagyobb sikere, de remélhetőleg mindenhol hozzá lehet majd jutni. 

Az iPhone XS Plus, ami a videóban is látható, az Apple valaha volt legnagyobb iPhone készüléke lesz. A 6,46 hüvelykes OLED-kijelzőt a marketinges anyagokban valószínűleg 6,5 hüvelykesnek állítják be, egy apró kerekítés után. 

Értelemszerűen a nagyobb kiadáshoz nagyobb akkumulátor jár majd, illetve izmosabb dupla kamera. Egyes tippek szerint még dual-SIM-es verzió is lesz. 

A videóban látható OLED-es iPhone készülékeket egy olcsóbb, LCD-s okostelefon kíséri majd a szeptember 12-i bemutatón. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.