Hirdetés

Itt egy webes app, ami segít, hogy ne menjünk kutyasétáltatás közben 500m-nél távolabb otthonunktól



|

Már legalább öt személyt megbüntettek azért, mert nem tartotta be a szabályokat az este 8 óra utáni kutyasétáltatás kapcsán, de ez az alkalmazás segíthet.

Hirdetés

Mire véget ér a kijárási tilalom, nagyon csinos, jó erőben lévő kutyákkal lesz tele az ország, mert hacsak nem munkába megyünk vagy onnan jövünk, netán nem versenyszerű sportolóként tartunk edzésre vagy sporteseményre, csak akkor léphetünk utcára este 8 és reggel 5 között, ha négylábú barátainknak van szüksége a levegőre.

A lakosság fele-harmada lakik olyan hátratásban, ahol eb is megtalálható, de nekik is fontos szem előtt tartani, hogy ha 8 után hívja állataikat a szükség, csak lakóhelyük, tartózkodási vagy szálláshelyük 500 méteres körzetében mozoghatnak - ennek be nem tartása miatt az első éjszakán öt kutyatulajdonosra szabtak ki büntetést, közülük hárman helyszíni birságot, ketten szabálysértési feljelentést kaptak.

Hirdetés

Annak érdekében, hogy elkerüljük a büntetést, érdemes lehet Müller Zsolt oldalára ellátogatni. Webes alkalmazása annyit tud, hogy ha valahova rábökünk a térképen, egy 500 méter sugarú kört rajzol, így pontosan láthatjuk, merre mehetünk, hogy ne lógjunk ki a zónából. Az app csak néhány tízezer kérést tud naponta kezelni, de itt elérhető a kódja, érdemes a Run gombra bökni bal fent, és valószínűleg működni fog. Nem kell félni, a fejlesztő nem gyűjt adatokat, a Google pedig csak azokat, amiket egyébként is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.