Hirdetés

Itt nézheted az Apple termékbemutatóját



|

Új Macek mellett akár AirPods 3-mat is villanthatnak a cupertinóiak.

Hirdetés

Már az Apple szeptemberi dzsemborija után is lehetett sejteni, hogy vár ránk még egy kör, hiszen a California Streaming című eseményen szóba sem került a cupertinóiak két fontos termékcsaládja, a Macek és az AirPods-sorozat.

A folytatás végül néhány napja vált hivatalossá, amikor az almás cég világgá kürtölte a következő show címét és időpontját.

Hirdetés

Az Unleashed néven beharangozott termékbemutatóra a mai napon kerül sor a cupertinói Steve Jobs Theaterben, a járványhelyzetre való tekintettel kizárólag online formában. Az esemény magyar idő szerint este 7 órakor veszi kezdetét, és már azt is tudjuk, hol nézhetjük.

Akik YouTube-on szeretnék követni, azok az alábbi beágyazott közvetítést kísérjék figyelemmel, ám emellett még az Apple weboldalán és az Apple TV alkalmazásban is bepillanthatunk az újdonságok leleplezésébe.

Ami pedig a felhozatalt illeti, a pletykák alapján frissülhet a 16 hüvelykes MacBook Pro, a 27 hüvelykes iMac és a Mac mini is, illetve kaphatunk egy teljesen új, 14 hüvelykes opciót a MacBook Pro-választékba. Nagy esélyes még az AirPods 3 felbukkanása is, melynek leleplezését több elemző is a szeptemberi iPhone-eseménytől várta.

Biztosat persze csak a show után tudunk majd, addig viszont már nincs sok hátra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.