Hirdetés

Itt nézheted meg az elképesztő fotókat a SpaceX űrhajó szombati kilövéséről



|

A NASA nagyon látványos fotókat tett közzé a Crew Dragon startjáról - az űrhajót Magyarországról is lehetett látni egyébként.

Hirdetés

Történelmi jelentőségű volt a SpaceX Crew Dragon űrhajójának szombati kilövése, amely 2011 után először jelentette azt, hogy Amerika saját területéről, saját űrhajóval visz fel űrhajósokat a Nemzetközi Űrállomásra. A NASA fotósai is aktívan dolgoztak persze, és most meg is osztották a jelentős eseményről készült, igen látványos fotóikat. 

Hirdetés

Az emlékezetes képeket az alábbi galériában tekinthetitek meg:

Érdekes adalék, hogy a SpaceX Crew Dragon űrhajóját Magyarországról is lehetett látni, és többen is készítettek róla fotót, például Tápióbicskén és Salgótarján Somoskő településrészén. 

SpaceX Crew Dragon 2020. 05. 30. Talán soha, ennyire friss kép nem került még ki az oldalamra! A felhők...

Közzétette: Lionel Majzik Photography – 2020. május 30., szombat

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.