Hirdetés

Itt van még néhány kép a Huawei P20-as készülékekről



|

Úgy néz ki, hogy nem sok titok marad az új zászlóshajók bemutatójára.

Hirdetés

A legutóbbi szivárgások egyértelmű képet festettek arról, hogyan néz majd ki a Huawei P20 Pro. Az árakat és a specifikációkat is ismerjük egy ideje, most pedig Evan Blass további képeket is közzétett a P20, P20 Pro és P20 Lite modellekről. 

Hirdetés

A P20 és a P20 Pro közötti legfőbb különbség a hátlapi kamerák számában lesz. A P20-ra kettő kerül, a P20 Pro triplakamerás lesz. A P20 Lite valamivel vastagabb kereteket kap, és a hátlapra kerül az ujjlenyomat-olvasója. 

Az abszolút csúcsmodellt a P20 Pro jelenti, amely 6 hüvelykes AMOLED-kijelzővel és Kirin 970-es lapkával érkezik. A P20 5,7 hüvelykes képernyőt kap, ugyanezzel a chippel. A P20 Lite 5,6 hüvelykes lesz, Kirin 659-es lapkával. 

Az európai árakat is tudjuk már egy ideje: 899, 679 és 369 euróba kerülnek majd az új Huawei okostelefonok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.