Hirdetés

Itt van minden, amit tudni akartál az összehajtható Motorola Razr 5G-ről



|

Szeptember 9-én debütál a Motorola új, 5G-s, összehajtható Razr mobilja, de ahogyan az lenni szokott, minden kiszivárgott előre.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Z Fold 2 érkezésével a Motorola is lépéskényszerbe került, feltéve, hogy előre akar törni az összehajtható mobilok piacán. Egy ideje persze tudjuk, hogy szeptember 9-én esedékes az új 5G-s Razr bemutatója. A világot a Motorola Razr 5G sem váltja meg, de azért az elődhöz képest hasznos változtatásokat hoz magával. Ki is szivárgott gyakorlatilag minden az összehajtható mobilról, ami a második-generációs megoldás lesz a Motorola színeiben. 

Hirdetés

A Snapdragon 710-et 5G-képes Snapdragon 765G chipre cserélik, ami nagyságrendekkel erősebb. Ishan Agarwal megtudta azt is, hogy a 16 megapixeles fő kamera helyett most 48 megapixeles egységet kapunk, az előlapi szenzor pedig 5 helyett 20 megapixeles lesz. Persze a minőség nem a több megapixeltől lesz jobb, de a fejlesztések biztatóan hangzanak. 

Üzemidőben továbbra sem lehet sok jóra számítani, a 2510 mAh-s energiaforrás helyett ezúttal egy 2800 mAh-s akkura számíthatunk. Az új modell kisebb és könnyebb lesz az elődnél, a sikerének kulcsa pedig a jó árazás lehet: elvégre hardverben eléggé alulmarad a Galaxy Z Flip 5G-vel szemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.