Hirdetés

Itt van néhány alkatrész a Samsung Galaxy S9-ből



|

Roland Quandt előásott néhány olyan alkatrészt, ami a Samsung hamarosan bemutatkozó csúcskészülékébe kerül.

Hirdetés

Rengeteg mindent tudunk már a Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ okostelefonokról, Roland Quandt, aki általában megbízható információkat és hiteles képeket szivárogtat, most pedig újabb érdekességeket tett közzé. Konkrétan az új zászlóshajókba kerülő alkatrészekről néhány fotót. 

Hirdetés

Látható például az új ujjlenyomat-olvasó, aminek az alakja is változott. Ott van a hátlapi kamera, ami elvileg a kisebb modellbe kerül majd. Egy másik képen pedig az USB-C-s lapka látható, ami a Galaxy S9+-ba kerül majd. 

Mindkét modell február 25-én, a Samsung Unpacked rendezvényén mutatkozik be, egy nappal az MWC előtt. A megjelenés elvileg március 16-ra várható. 

A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ előlapja bár valamilyen szinten változhat a tavalyi szériához mérten (egyesek szerint nem előnyére), a hátlapon mindenképp jó dolog, hogy az ujjlenyomat-olvasó már a kamera alá, és nem mellé kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.