Hirdetés

Itt vannak 2020 legjobb képei a Nemzetközi Űrállomásról



|

A NASA egy videóban mutatta meg, hogy melyek voltak 2020-ban a legjobb képek, amelyek a Nemzetközi Űrállomásról készültek.

Hirdetés

Egy bő három perces videót tett közzé a NASA, amelyben összegyűjtötte a legjobb fotókat, amik tavaly készültek a Nemzetközi Űrállomás fedélzetéről. Akadnak egészen távoli képek, de konkrét városok is láthatóak, például Párizs is feltűnik az éjszakai fényekben. 

A legénység egyik tagja, a japán Soichi Noguchi egyébként különösen szeret fotózni, és az űrállomás Cupola nevű helyiségében készített képeket folyamatosan közzé is teszi. 

Hirdetés

A Föld egyes részeiről számos lélegzetelállító képet készített már, de a Holdat is szokta fotózni. Van miből válogatnia egyébként, az űrállomás ugyanis napi 16-szor kerüli meg a Földet. Az űrállomás legénysége a NASA szerint minden évben több ezer fotót szokott készíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.