Hirdetés

Itt vannak a Facebook és az Instagram évösszefoglaló funkciói



|

Más-más módon ünnepli az év végét a két social platform.

Hirdetés

Nyakunkon a szilveszter, így menetrend szerint dúskálunk a tech cégek év végi tartalmaiban is. A Google például nemrég tette közzé 2021 legfelkapottabb kereséseit, előtte pedig a Spotify és a Duolingo  is előállt a maga összefoglalásával.

Most pedig a Facebook és az Instagram is beállt a sorba, a közösségi oldalakon ugyanis globálisan elérhetővé váltak az idei aktivitásunkot összegző funkciók.

A Facebookon ez az üzenőfalunkon valósul meg az ún. "Year Together" kártyák segítségével, melyeken megoszthatjuk az idei év legfontosabb élményeit, érzéseit, és a helyeket, ahol jártunk.

Hirdetés

A funkciót világszerte tegnap kezdték aktiválni a közösségi oldalon, és egészen december 30-ig lesz elérhető. Akinél még nem bukkant fel, csak várnia kell, mivel előbb-utóbb mindenkihez eljut a frissítés.

Ami pedig az Instagramot illeti, itt a népszerű Sztorik kapták a főszerepet: a felhasználók az algoritmusra vagy a saját választásukra támaszkodva összeállíthatják a Top 10-es listájukat a 2021-es sztorijaikból.

A Playbacknek hívott funkció használatának feltétele, hogy be legyen kapcsolva az egyébként 24 óra alatt eltűnő posztok archiválása, és hogy legyen legalább három feltöltésünk az idei évből.

A funkció néhány hétig lesz elérhető, és ennek kapcsán is megeshet, hogy még nem élesedett mindenkinél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.